Notícies / Universitat
24/04/2020
Sobirania alimentària per a evitar el desproveïment durant la pandèmia


La crisi de la COVID-19 ha causat disrupcions en les cadenes alimentàries de tot el món, afectant tant el subministrament com a la demanda. Segons ha reconegut la FAO, si la pandèmia es prolonga es produiran majors interrupcions en el subministrament d'aliments al llarg dels mesos d'abril i maig. Com indica Carme Melo, professora de la Facultat de Geografia i Història, a diferència de l'ocorregut en altres situacions de crisi, no es tracta d'un problema d'escassetat en la producció, els desajustaments en la cadena alimentària s'estan produint com a resultat de la combinació de l'acaparament i de les restriccions imposades pel confinament.
Social
Universitat
05/06/2020
29 Butlletí Setmanal 04.06.2020
Universitat
05/06/2020
El Jardí Botànic celebra el dia mundial del medi ambient amb una jornada de portes obertes i visit
Universitat
04/06/2020
Pablo Vidal, estudiant amb discapacitat, explica com ha afrontat el curs durant la pandèmia
Universitat
03/06/2020
Aquesta crisi està evidenciant la necessitat de polítiques públiques des de la perspectiva de la
Universitat
02/06/2020
La UV i la Generalitat acorden obrir el Jardí Botànic per a persones amb discapacitat intel·lectu
Universitat
29/05/2020
28 Butlletí Setmanal 29.05.2020
CANALS
X