Notícies / Universitat
24/04/2020
Sobirania alimentària per a evitar el desproveïment durant la pandèmia


La crisi de la COVID-19 ha causat disrupcions en les cadenes alimentàries de tot el món, afectant tant el subministrament com a la demanda. Segons ha reconegut la FAO, si la pandèmia es prolonga es produiran majors interrupcions en el subministrament d'aliments al llarg dels mesos d'abril i maig. Com indica Carme Melo, professora de la Facultat de Geografia i Història, a diferència de l'ocorregut en altres situacions de crisi, no es tracta d'un problema d'escassetat en la producció, els desajustaments en la cadena alimentària s'estan produint com a resultat de la combinació de l'acaparament i de les restriccions imposades pel confinament.
Social
Universitat
22/05/2020
Escriptura, poemes i reflexions d'una estudiant de la Universitat
Universitat
22/05/2020
27 Butlletí Setmanal 22.05.2020
Universitat
21/05/2020
Aquesta pandèmia ha generat un augment de la violència obstètrica
Universitat
20/05/2020
Un robot mòbil autònom desinfectarà més ràpidament zones d’hospital potencialment infectades
Universitat
18/05/2020
La diversitat en temps de covid-19
Universitat
15/05/2020
Paral·lelismes amb la República Romana en època de pandèmies | (2'43")
CANALS
X