Notícies / Universitat
20/02/2025
Exposició sobre gastronomia medieval


La mostra Gastronomia medieval. El Llibre de Sent Soví i la cuina als segles XIV i XV està estructurada en tres àmbits, dedicats respectivament a “Cuina per a llegir. Els receptaris i els seus ingredients”; “Fogons medievals. La cuina com a espai de treball i creació” i “Menjar junts en l'edat mitjana. L'univers de la taula”.
Social
Universitat
25/02/2025
La Universitat de València exposa un receptari culinari de més de 700 anys
Universitat
21/02/2025
25 anys de la Facultat de Ciències Socials
Universitat
21/02/2025
La Facultat de Ciències Socials celebra 25 anys
Universitat
20/02/2025
Exposició sobre gastronomia medieval
Universitat
14/02/2025
Fòrum d’Ocupació de Ciències de la Salut
Universitat
13/02/2025
L'afecció de la DANA al sistema de regadiu
CANALS
X