Notícies / Universitat
16/12/2019
Lliurament dels premis del I Concurs de receptes saludables i sostenibles 2019


La vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez, ha lliurat els certificats als guanyadors i guanyadores del I Concurs de receptes saludables i sostenibles celebrat al saló d’actes de l’edifici de Rectorat. El concurs, organitzat per les facultats de Filologia, Traducció i Comunicació; Filosofia i Ciències de l’Educació; i Geografia i Història, s’emmarca dins de les activitats organitzades amb motiu del Dia Saludable de les Universitats Valencianes.
Social
Universitat
24/01/2020
Butlletí Setmanal 12 (24-01-2020)
Universitat
24/01/2020
L'Institut Confuci de la Universitat de València celebra l'any nou xinés
Universitat
24/01/2020
Trobada entre la Universitat de València i la Universitat Central de la República Dominicana
Universitat
20/01/2020
Conferència Internacional Comerç, Inversió i Competència Europa-Asia, Reptes i Oportunitats
Universitat
16/01/2020
Butlletí Setmanal 11 (17-01-2020)
Universitat
15/01/2020
Presentació oficial de l'Institut Interuniversitari López Piñero
CANALS
X