Notícies / Universitat
24/04/2020
Sobirania alimentària per a evitar el desproveïment durant la pandèmia


La crisi de la COVID-19 ha causat disrupcions en les cadenes alimentàries de tot el món, afectant tant el subministrament com a la demanda. Segons ha reconegut la FAO, si la pandèmia es prolonga es produiran majors interrupcions en el subministrament d'aliments al llarg dels mesos d'abril i maig. Com indica Carme Melo, professora de la Facultat de Geografia i Història, a diferència de l'ocorregut en altres situacions de crisi, no es tracta d'un problema d'escassetat en la producció, els desajustaments en la cadena alimentària s'estan produint com a resultat de la combinació de l'acaparament i de les restriccions imposades pel confinament.
Social
Universitat
29/05/2020
28 Butlletí Setmanal 29.05.2020
Universitat
29/05/2020
La UV ha augmentat el recolzament a l’estudiantat amb discapacitat durant la COVID-19
Universitat
28/05/2020
L’Aula de Literatura de la Universitat ofereix un taller d’escriptura en línia i obri un espai
Universitat
27/05/2020
Intel·ligència Artificial per a accelerar el triatge de malalts amb COVID-19
Universitat
26/05/2020
Utilitzen una investigació sobre hemorràgia pulmonar per evitar el distrès respiratori en pacient
Universitat
25/05/2020
La població en risc d’exclusió i vulnerabilitat en aquesta crisi és majoritàriament femenina
CANALS
X