Notícies / Universitat
24/04/2020
Sobirania alimentària per a evitar el desproveïment durant la pandèmia


La crisi de la COVID-19 ha causat disrupcions en les cadenes alimentàries de tot el món, afectant tant el subministrament com a la demanda. Segons ha reconegut la FAO, si la pandèmia es prolonga es produiran majors interrupcions en el subministrament d'aliments al llarg dels mesos d'abril i maig. Com indica Carme Melo, professora de la Facultat de Geografia i Història, a diferència de l'ocorregut en altres situacions de crisi, no es tracta d'un problema d'escassetat en la producció, els desajustaments en la cadena alimentària s'estan produint com a resultat de la combinació de l'acaparament i de les restriccions imposades pel confinament.
Social
Universitat
26/04/2024
La Universitat investeix els nous doctors i doctores
Universitat
22/04/2024
Conveni de col·laboració UV-UGT sobre formació
Universitat
19/04/2024
Cerimònia de lliurament del Premis Extraordinaris de Doctorat 2022-2023
Universitat
18/04/2024
Lliurament del Premi Fudació Cañada Blanch-UV
Universitat
18/04/2024
Jornada de Càtedres de Ciències i Tecnologia
Universitat
17/04/2024
Col·laboració amb l'associació espanyola contra el càncer
CANALS
X